Kde jsou ty časy, kdy hospodyňka pro pírko i přes plot skočila. Dnes letí sushi, wasabi, francouzská kuchyně, ratatouille, gratinování, glazírování, slaninové kabátky, višňové ragú, krémová čočka, saláty z chobotnice, čerství korýši nebo domácí kari pasta. Vše z uvedeného a ještě mnohem více Vás během pár hodin naučíme. Právě na Vás čekají zkušení lektoři a profesionální kuchaři, které baví vaření, pečení, lidé a s tím vším související dobrá nálada. Postavíme je do krásného a vybaveného kuchyňského studia a pak už jen dorazíte Vy a necháte se vést.
Více
Budete krájet, loupat, čichat, ochutnávat, kořenit a míchat, za bedlivého dohledu mistra kuchaře, abyste po několika hodinách mohli vše se sklenkou vína v ruce ochutnat. Víno je samozřejmě v ceně a zároveň tam nebudete sami, takže se nebojte. Pokud bude Váš steak trochu víc medium než rare, zážitkový kuchař u vedlejší plotýnky bude mít určitě ten nejkrvavější biftek a rád se podělí. Vedle samotného vaření se dozvíte i lecos o zemi, ze které daná kuchyně pochází a naučíte se používat všechny ty výrazy, kterými se je hemží jídelní lístky michelinských restaurací.
Méně