Kurz probíhá v profesionální kuchyni s veškerým potřebným vybavením. Pod vedením profesionálního kuchaře se naučíte pracovat s prvotřídním masem, připravit si steak "medium", "rare" nebo "well done", pracovat budete s kombinací pánve a trouby, připravíte si také delikátní dresinky, tradiční brazilský dezert a dozvíte se také několik tipů na míchání skvělých koktejlů.
Během kurzu se naučíte připravovat 3 jihoamerická masa, 3 přílohy, 1 dezert a ochutnáte celkem 4 vzorky rumů. Konkrétně:
Zážitek obsahuje:
Sezóna | Celoročně kromě července a srpna (v předem vyhlášených termínech). Pouze ve všední dny, od 16 hodin. |
---|---|
Počet osob | 1, 2 |
Diváci | Nemohou se zúčastnit. Pokud budete chtít vařit s kamarádem, kupte poukaz pro 2 osoby. |
Rezervace | Ideálně 3 týdny předem |
Délka | 4 hodiny |
Lokalita | Praha 3 (zobrazit mapu) |
Co na sebe | Nemusíte si brát nic speciálního, na místě na vás bude čekat slušivá zástěra. |
Omezení | Kurz je možné absolvovat od 18 let. Jelikož budete dané suroviny ne jen upravovat, ale i ochutnávat, tak by si měl být účastník kurzu vědom, zda je na nějaké suroviny alergický a či zda mu jeho stav dovoluje konzumací vybrané pokrmy. Handicapovaní
|