Jak přesně zážitek probíhá
Čeká vás kombinace tradičních chutí české kuchyně se stylem servírování tapas v unikátním konceptu, který pro vás připravil šéfkuchař Petr Špejzl. Dle vybrané varianty se můžete těšit na 3, nebo 5 chodů, které jsou připravovány v otevřené kuchyni a servírovány na degustačních talířcích. Velký důraz se klade na čerstvé suroviny a lokální dodavatele. Po celou dobu degustace můžete využít neomezenou konzumaci vybraných nápojů.
Ukázka 3-chodového degustačního menu:
- Předkrm: Paštika z kachních jatýrek, mučenka, brusinky, dýňová sláma a mandlové lupínky, brioška
- Polévka: Bramborová polévka s lesními houbami
- Hlavní chod: Česká jelení kýta pečená na zelenině se šípkovou omáčkou, pastiňákové pyré a kaštany
- Vše servírováno formou tapas.
Ukázka 5-chodového degustačního menu:
- Předkrm: Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a domácí pečený kváskový chléb
- Polévka: Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi
- První hlavní chod: Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky
- Druhý hlavní chod: Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou
- Dezert: Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády
- Vše servírováno formou tapas.
Nápoje k neomezené konzumaci:
- Nealkoholické nápoje, káva, čaj
- Pivo (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky na čepu)
- Víno (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Pimitivo del Salento)
Poukaz je možné uplatnit každý den v časech 12:00 - 21:30. Na zážitek si vyhraďte alespoň 2 hodiny.